MENIU

Tolontan: Geoană urma să se ducă lângă Băsescu şi să-l întrebe: \"Tot securist ai rămas?\"

Geoană ar fi avut replica pregătită pentru Băsescu, dar nu a folosit-o
Tolontan: Geoană urma să se ducă lângă Băsescu şi să-l întrebe: "Tot securist ai rămas?"

Redactorul-şef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, susţine că americanii care-l consiliază pe candidatul PSD aveau un răspuns-surpriză la atacul lui Traian Băsescu pe tema întâlnirii lui Geoană cu Sorin Ovidiu Vîntu.

\"Mircea Geoană avea ieşire pregătită de staff şi de consilierii americani (la atacul lui Băsescu pe tema întâlnirii cu Sorin Ovidiu Vîntu, din seara care a precedat dezbaterea dintre cei doi candidaţi, n.red.). Traian Băsescu şi-a surprins şi propriul staff prin felul în care a pus întrebarea. Americanii i-au spus lui Mircea Geoană, pleci de la pupitru, îi pui mâna pe umăr şi îi spui: \"Tot securist ai rămas, îi urmăreşti pe toţi?\". Americanii au scris un scenariu pentru un om care nu e în stare să facă aşa ceva. Geoană a rămas lângă pupitru. Nu era vorba de uitat, nu se putea urni\", a povestit redactorul-şef al GSP, Cătălin Tolontan în emisiunea 3X3 de la Realitatea TV. 

Vorbind despre interviul pe care i l-a luat lui Mircea Geoană, Tolontan a spus că replica în care acesta s-a detaşat de Sorin Ovidiu Vîntu a fost pregătită dinainte. \"Aproape că a recitat ceea ce avea de spus, era o replică pregătită, a mitraliat, pentru ca apoi această delimitare evidentă, îmbrăţişată şi de cei din jurul lui, era un moment aşteptat. Pentru mine această delimitare pe jumătate provocată de jurnalist s-a bătut cap în cap cu gestul lui din acea seară de a merge la SOV\", a spus Tolontan.