MENIU

Toate adversarele din Europa League au bifat câte o victorie în ultima etapă din campionatul intern

Foto: www.sevillafc.es

Adversarele Stelei din Cupele Europene o duc din ce în mai bine în campiontul intern. Fenerbahce este lider în Turcia, iar Twente ocupă primul loc în clasamentul din Olanda. Nici dinamoviştii nu au motive de fericire. Toate adversarele din Europa League au bifat câte o victorie în ultima etapă din campionatul intern.

Adversara de miercuri a Unirii Urziceni, din Champions League, Glasow Rangers nu a reuşit sa termine partida din deplasare cu Dundee United. Din cauza ploii torenţiale, meciul nu a mai fost reluat după pauză, când Rangers avea 1-0. Lidera grupei G din UCL, Sevilla a învins cu 2-0 pe Xerez şi rămâne pe locul trei în Spania. Echipa lui Marica, Stuttgart a remizat 0-0 cu Bayern.

Veşti proaste pentru Timişoara! Ajax a zdrobit-o cu 5-1 pe Feyenoord, în derby-ul din campionatul Olandei, iar Anderlecht, adversara de joi a bănăţenilor, a bătut cu 2-0 pe Lokeren, în Belgia. Dinamo Zagreb este singura care a luat bătaie în campionat, 1-2 cu Hajduk Split.

Două dintre adversarele Stelei din Europa League sunt pe primul loc în campionatele interne. Fenerbahce a remizat 1-1 cu Kayserispor şi este lider în Turcia, iar Twente a câştigat cu 2-1 partida cu Roda şi conduce în Olanda.

Victorie pe linie pentru adversarele din Europa League ale dinamoviştilor. Galatasaray a trecut cu 2-0 de Sivasspor, Sturm Graz a învins cu 4-0 pe Karnten, iar Panathinaikos a bătut cu 2-1 pe Panionios Atena.

Două dintre adversarele clujenilor au remizat în ultima etapă din campionatele interne. Sparta Praga -Baník Ostrava s-a treminat 1-1, iar Esbjerg-FC Copenhaga 0-0. Doar PSV a înregistrat o victorie, 1-0 cu Vitesse Arnhem.