MENIU

TIR-ul cu ciocolată furat la Arad a fost găsit de poliţişti, dar fără încărcătură

Foto: fda.gov

Autotrenul încărcat cu ciocolată care a fost furat de pe şoseaua de centură a municipiului Arad, a fost găsit de poliţişti vineri, dar fără marfă.

Autotrenul a fost găsit pe raza localităţii arădene Vinga, situată pe DN 69 Arad-Timişoara. "Am găsit TIR-ul la Vinga, însă fără încărcătura care consta în ciocolată Milka. Au fost luate ampremente de pe autotren şi se continuă acţiunile pentru prinderea agresorilor", a precizat subcomisar Iulius Iovănuţ, purtător de cuvânt al Poliţiei Arad.

Autotrenul care transporta ciocolată pentru a firmă din România a fost dat în urmărire după ce şoferul, un cetăţean ungar, a fost atacat, pe centura de Nord a municipiului, de trei indivizi care l-au ameninţat şi i-au furat autotrenul. Conform subcomisarului Iulius Iovănuţ, şoferul a fost atacat în cursul nopţii de miercuri spre joi, într-un refugiu de pe marginea şoselei de centură a municipiului Arad.

"Cetăţeanul maghiar B. Ferenc a reclamat că, pe varianta de centură a municipiului Arad, a oprit într-un refugiu pentru pauză, iar persoane necunoscute i-au sugerat să coboare şi l-au determinat sub ameninţare să urce într-un autoturism marca Dacia brek de culoare roşie, fără să-i provoace leziuni corporale. De asemenea s-a reclamat faptul că autotrenul a fost pornit şi pus în mişcare de una dintre persoanele necunoscute şi a plecat într-o direcţie necunoscută", a precizat subcomisar Iulius Iovănuţ.

Şoferul autotrenului a fost lăsat să coboare din autoturism pe raza localităţii arădene Săvârşin, situată pe DN Arad-Deva, de unde a sesizat Poliţia. Persoanele suspecte sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 40-45 ani.