MENIU

Teo Trandafir confirmă revenirea: Emisiunea "Teo Show" nu aduce nimic nou!

Foto: www.romanialibera.ro

Miercuri, presa din România anunţa că Teo Trandafir se întoarce pe sticlă, după zece luni de pauză. Emisiunea "Teo Show" va fi difuzată săptămânal, în acelaşi timp, de 30 de posturi de televiziune locale din ţară.

Contactată de REALITATEA.NET, Teo Trandafir a declarat că emisiunea "Teo Show" nu aduce nimic nou. "După ce 20 de ani am fost întrebată ce aduc nou, ei bine, vă spun că această emisiune nu aduce nimic nou, vom respecta formatul clasic, din care s-au inspirat Oana Zăvoranu şi Dan Capatos".

Vedeta TV se întoarce "pe sticlă" ocupând poziţia de producător independent şi prezentator. "Vom aduce invitatul în emisiune, nu ne vom bate joc de el, de viaţa sau de familia lui", a subliniat Teo Trandafir. 

Despre proiectul Local TV Network, Teo a declarat că între ea şi Bogdan Ionescu, fondatorul companiei, este o prietenie care durează de mai bine de 10 ani: "Local TV Network suntem noi".

Prezentatoarea emisiunii "Teo Show" va continua să predea la şcoala de televiziune a lui Vlad Ionescu şi, dacă va avea timp, se va apuca de radio. "Nu ştiu dacă vom avea vreme de radio, dar poate ne facem noi unul".

Mai multe articole despre:
Teo Trandafir Bogdan Ionescu Teo Show