MENIU

Teo, prezentatorul emisiunii "După Bloguri" de la Realitatea TV, le răspunde fanilor pe TPU.ro

Foto: Realitatea.net

Teo de la "Deko" şi, mai nou, Teo de la "După Bloguri", primul late-night show care aduce blogerii pe sticlă în fiecare duminică, începând cu 23:30, la Realitatea TV, se alătură comunităţii TPU.ro şi, până pe 17 mai, va răspunde la întrebările fanilor săi.

Teo, pe numele său real Claudiu Teohari, nu se află "la prima abatere" în mediul online. Pe lângă spectacolele de stand-up pe care le-a susţinut împreună cu trupa "Deko", prezentatorul "După Bloguri" a adunat peste 4 milioane de vizite pe youtube prin intermediul clipurilor sale şi, în plus, scrie pe blog de mai bine de doi ani BoguLuTeo.wordpress.com

Între 1 şi 17 mai, Teo de la "După Bloguri" va răspunde la întrebări deştepte despre internet, teatru, stand-up comedy, filosofie şi cultură, timp liber, dragoste şi sex, politică şi orice mai doresc oamenii drăguţi care se ajută între ei pe TPU.ro.

"După Bloguri" constituie un proiect editorial cross-media online-TV, lansat de Realitatea TV cu sprijinul F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu.

Emisiunea este produsă de Indie Studio, prezentată de Teo din trupa "Deko" şi poate fi urmărită în fiecare duminică seara, de la 23:30,  la Realitatea TV, cu susţinerea editorială a site-ului DupăBloguri.ro.

Platforma colaboraţională "Toţi pentru Unul" - TPU.ro este locul în care    oamenii au posibilitatea de a primi răspunsuri la întrebările lor, de a învăţa lucruri noi, de a relaţiona şi de a se amuza.

TPU.ro este un proiect lansat în parteneriat de F5 - compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu; şi TreeWorks - una dintre cele mai importante companii de web development din România.

 

Mai multe articole despre:
blog online Teo blogger F5 După bloguri