MENIU

Tenis - Raluca Olaru, în turul 2 la Bad Gastein, Crivoi eliminat în primul tur la Hamburg

Foto: http://www.tennisreporters.net

Rezultate contradictorii pentru tenismenii români în partidele disputate luni. Dacă Raluca Olaru a câştigat în runda inaugurală a turneului de la Bad Gastein (Austria), Victor Crivoi a fost eliminat în primul tur la Hamburg.

Olaru s-a impus în faţa polonezei Marta Domachowska, scor 5-7, 6-4, 6-3, într-un meci din manşa inaugurală a turneului de la Bad Gastein (Austria), dotat cu premii în valoare de 220.000 de euro. În turul doi, românca o va întâlni pe învingătoarea din meciul Sybille Bammer (Austria)-Anastasia Sevastova (Letonia).

Pentru victoria ei, Raluca Olaru şi-a asigurat un cec în valoare de 2.950 de euro şi 30 de puncte WTA.

Victor Crivoi a ajuns pe tabloul principal de la Hamburg, după un singur tur de calificări, însă a fost eliminat de germanul Daniel Brands, scor 6-4, 4-6, 1-6,  în manşa inaugurală a turneului dotat cu premii în valoare de 1.115.000 de euro.

Pe tabloul principal la Hamburg mai este prezent şi Victor Hănescu, calificat deja în turul 2, în urma unui "bye" (n.r. la unele turnee, capii de serie, fie ei din calificări sau de pe tabloul principal, se califică direct în turul doi datorită acestui statut).