MENIU

Tenis - Crivoi ratează întâlnirea cu numărul unu mondial, Rafael Nadal

Foto: NewsIn

Tenismanul Victor Crivoi a ratat şansa de a-l întâlni, la Roma, pe numărul unu mondial, Rafael Nadal, după ce a fost eliminat, miercuri, în turul doi al Mastersului din capitala Italiei, dotat cu premii în valoare totală de 2,75 milioane de euro.

Potrivit site-ului oficial al competiţiei, Crivoi a fost învins în turul doi de suedezul Robert Soderling, cu scorul de 6-1, 6-7 (2/7), 6-1. Dacă s-ar fi calificat în turul trei, Crivoi urma să joace cu câştigătorul partidei dintre spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numărul 1, şi italianul Andreas Seppi.

În urma participării la Mastersul de la Roma, Crivoi şi-a asigurat un cec în valoare de 14.500 de euro şi 45 de puncte ATP.

În runda inaugurală a competiţiei, Victor Crivoi a reuşit o surpriză. Românul, numărul 112 mondial, l-a eliminat din competiţie pe numărul 16 ATP, americanul James Blake (7-5, 6-3).

România nu mai are niciun reprezentant la Mastersul de la Roma, după ce Victor Hănescu a părăsit competiţia încă din turul întâi, fiind învins de sârbul Victor Troicki, scor 6-3, 6-3.

Mai multe articole despre:
Tenis Rafael Nadal Masters Roma Victor Crivoi