MENIU

Tata Jean ţine de lanternă şi după jocul cu nou-promovata Internaţional

Foto: NewsIn

Gloria Bistriţa a pierdut acasă, 0-1, cu Internaţional Curtea de Argeş şi, cu două puncte, este singura echipă din Liga I care nu a câştigat vren meci în actualul sezon.

Toate cele cinci meciuri disputate vineri şi sâmbătă în etapa a şasea a Ligii I au un numitor comun, s-au încheiat 1-0.

La Bistriţa, oaspeţii au fost însă cei care au câştigat cu acest scor, printr-un gol marcat la jumătatea primei reprize, Răduţ reluând în plasă o minge respinsă în faţă de Albuţ, după un şut puternic al lui Cornel Frăsineanu. A urmat o goană surdă a gazdelor după egalare, dominare teritorială şi şuturi din toate poziţiile, însă atunci când a nimerit poarta mingea a fost reţinută sau respinsă de Arcaba, cel mai bun fotbalist de pe teren.

Situaţia devine din ce în ce mai grea pentru Gloria, rămasă fără victorie în actualul sezon, fiind dealtfel singura formaţie din Liga I care nu a obţinut până acum vreun succes.

CASETA TEHNICĂ:

GLORIA BISTRIŢA-INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ 0-1 (Răduţ 24)

Gloria Bistriţa: Albuţ - Odoroabă (Keita 46), Frăsinescu, Rus, D. Sânmărtean - C. Petre (Homei 76), Enescu (Coroian 46), S. Achim, Băjenaru - L. Sânmărtean - Hora. Antrenor: Sandu Tăbârcă.

Internaţional Curtea de Argeş: Arcaba - D. Matei, Viera, Izvoranu, A. Filip (Cl. Ionescu 74) - Băcilă (Menassel 62), Voiculeţ, Vezan, Frăsineanu - Răduţ - E. Kone (Chiricheş 90). Antrenor: Ştefan Stoica.

Cartonaşe galbene: Achim 63, Băjenaru 69 / Frăsineanu 26, Băcilă 27, Răduţ 37, Arcaba 82

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Florin Ungureanu, Florin Păunescu

Stadion: Gloria; Spectatori: 2.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Gloria Bistriţa - Internaţional Curtea de Argeş 0-1