MENIU

Tănasă a marcat un gol pentru Metalurg Doneţk în partida cu Dinamo Kiev. Şahtior Doneţk a învins Zoria Lugansk

Foto: NewsIn

Atacantul român Ciprian Tănasă a marcat singurul gol al echipei Metalurg Doneţk în partida pe care aceasta a pierdut-o în faţa liderului din Ucraina, Dinamo Kiev, scor 1-3, în etapa a 6-a a campionatului.

Ciprian Tănasă a fost titular pentru Metalurg şi a reuşit să marcheze în minutul 42 al meciului, el fiind apoi înlocuit în minutul 74. Tănasă a ajuns la 4 goluri marcate în cele 6 etape disputate în campionatul ucrainean.

De cealaltă parte, la Dinamo Kiev, mijlocaşul român Tiberiu Ghioane a fost doar rezervă şi a nu a intrat deloc pe teren. Reuşitele formaţiei din Kiev au fost semnate de Ninkovic (38), Yarmolenko (44) şi Şevcenko (90+2 penalty), ultimul reuşind primul gol după revenirea la Dinamo.

Şahtior Doneţk-Zoria Lugansk 3-1, într-un meci din etapa 6-a


Echipa pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, la care Răzvan Raţ nu a făcut parte din lot, a învins, luni, pe Zoria Lugansk, scor 3-1, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 6-a a campionatului Ucrainei, informează site-ul clubului.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 8, prin Lazarovic, dar gazdele au revenit şi s-au impus prin reuşitele lui Lewandowski (29), Jadson (39) şi Kravcenko (90).

În urma acestui rezultat, Şahtior a acumulat 16 puncte şi a urcat pe primul loc în clasament. Pe poziţia a doua se află Dinamo Kiev, care are un meci mai puţin disputat.