MENIU

Tânărul care l-a agresat pe ajutorul şefului de post din Frăsinet, judeţul Călăraşi, a fost reţinut

Tânărul care l-a agresat, sâmbătă noapte, pe ajutorul şefului de post din localitatea Frăsinet, judeţul Călăraşi, a fost reţinut, iar miercuri va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare pentru ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri, au declarat, pentru NewsIn, surse din IGPR.

Potrivit surselor, agresorul, Florin Marian Albu, are 26 de ani, este din Lehliu Gară, iar sâmbătă noaptea a fost surprins de agentul Ştefan Chiru în timp ce juca barbut cu mai multe persoane pe strada principală din Frăsinet, lângă un birt. Poliţistul a declarat că acestea se certau, iar el a încercat să-i potolească.

Florin Albu a luat o sticlă şi a spart girofarul maşinii cu care Chiru patrula, apoi a luat o coadă de lopată şi i-a dat în cap poliţistului, care a ripostat cu un spray lacrimogen şi a tras un foc de avertisment. În cele din urmă, Florin Albu a fost încătuşat şi dus la postul de Poliţie, însă scandalul nu s-a terminat. Albu a rupt steagul de la intrarea Postului de Poliţie şi l-a lovit, din nou, pe poliţist, iar în scurt timp, rudele agresorului s-au adunat în faţă, cerând ca acesta să fie eliberat.

A fost nevoie de intervenţia trupelor speciale pentru aplanarea conflictului.

Agentul de poliţie Ştefan Chiru s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi cu o rană la cot, iar în prezent este internat în spital.
Mai multe articole despre:
spray lacrimogen şef de post poliţist agresat