MENIU

Ţălnar:\"Titlul nu este pierdut, mai avem şanse\"

Cornel Ţălnar

În ciuda faptului că Dinamo e la şapte puncte de locul 1, antrenorul \"câinilor\" nu disperă. După egalul de pe teren propriu cu FC Vaslui, 1-1, Ţălnar şi-a felicitat elevii şi a declarat că Dinamo luptă în continuare la titlu.

\"A fost un joc frumos, cu faze pe poartă, peste media campionatului. Ambele echipe şi-au dorit cele trei puncte. În fotbal, dacă nu ai şansă, pierzi puncte importante. Ca şi în meciul cu Rapid, am avut şase-şapte ocazii clare, dar nu am reuşit să marcăm. Cu toate acesea, îi felicit pe băieţi pentru prestaţia din seara asta. Bineînţeles, titlul nu este pierdut, mai avem şanse. Totul e posibil, campionatul este foarte strâns şi orice rezultat negativ al echipelor din prima parte a clasamentului te poate scoate din pluton. Mai sunt şaptesprezece etape şi nimic nu este pierdut. Din păcate, în acest tur de campionat nu prea am avut noroc\", a declarat Ţălnar.

FC Dinamo şi FC Vaslui au încheiat la egalitate, în Ştefan cel Mare, scor 1-1, în ultima etapă a turului. La finalul primei părţi a campionatului, Dinamo ocupă poziţia a opta în Liga I, cu 27 de puncte, în timp ce Vasluiul e pe şase, cu trei puncte mai mult.

Mai multe articole despre:
Dinamo FC Vaslui Cornel Ţălnar