MENIU

Ţălnar: Mă bucur că a marcat Niculescu şi că ne-am luat revanşa faţă de Oţelul

Foto: NewsIn

Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar era bucuros pentru calificarea în sferturile Cupei României, dar şi pentru faptul că atacantul Claudiu Niculescu, care nu traversează cea mai bună perioadă a carierei, a reuşit să marcheze.

"Mă bucur că Niculescu a marcat şi că ne-am luat revanşa pentru înfrângerea cu Oţelul din campionat. Nu ştiu dacă el va deveni titular, dar mi-aş dori foarte mult, mai ales că a făcut o partidă foarte bună în această seară", a spus Ţălnar, la sport.ro.

Tehnicianul a explicat că în partida cu Oţelul a dorit să-i vadă la lucru şi pe jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon pentru Dinamo. "Am folosit mai multe rezerve pentru că nu le-am văzut decât la televizor în acest sezon şi am dorit să-i observ la lucru".

Legat de meciul din etapa viitoare cu Poli Iaşi şi referitor la faptul că mai mulţi jucători dinamovişti sunt răciţi în această perioadă, în care gripa nouă face din ce în ce mai multe victime, Ţălnar a spus: "La Iaşi nu ne temem de gripa porcină, ci mai mult de starea gazonului, care este într-o stare deplorabilă".

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia Oţelul Galaţi, în optimile competiţiei.