MENIU

Sute de persoane, aşteptate la Covasna la vânătoarea de oameni organizată de un club de paintball

Foto: blog.al.com

Un club de paintball din Sf.Gheorghe au început miercuri înscrierile pentru cea mai mare „vânătoare de oameni” din ţară – Transylvanian Scenario - în cadrul căreia circa 250 de persoane din întreaga ţară se vor lupta, în data de 30 mai.

Evenimentul va avea loc în judeţul Covasna, într-un loc încă secret, unde se află o clădire imensă, cu patru etaje, dezafectată, în care se vor aduna o parte dintre jucători. Ei se vor apăra de atacurile celei de-a doua tabere, care va ataca din exterior, miza fiind „apa vieţii”. Pentru a obţine victoria, jucătorii vor putea folosi arsenalul care nu funcţionează pe metode de bază pirotehnică, cum ar fi grenade fumigene, bilele de vopsea şi altele.

O serie de elemente din scenariul care aduce a „Mad Max” nu vor fi dezvăluite până în ultima săptămână, fiind cunoscute doar de preşedintele clubului şi de un coleg al său. Ceea ce se ştie este că scenariul cuprinde şi o "prăbuşire de meteorit", în urma căderii căreia izvorul de apă a devenit mai scump decât aurul, de unde şi lupta, iar războiul dintre cele două tabere - Drakonii şi Rumtarii - va fi unul cât se poate de riscant. De asemenea, la acest război vor participa şi nişte luptători “speciali”, a căror identitate este deocamdată secretă, dar ceea ce se poate spune este că au luptat mai bine de cinci ani în Legiunea Străină.

Având în vedere gradul de risc al războiului regizat, organizatorii au pregătit reguli stricte pentru jucători, ca să evite eventuatelele accidentări sau probleme.

Înscrierile au început miercuri şi costă 49 de lei pe persoană, plus 30 de lei închirierea echipamentului pentru cei care nu au şi 25 de lei 500 de bile, minimum ce pot fi folosite. Tot războiul va dura câteva ore, în data de 30 mai, dar evenimentul în sine se întinde pe perioada 29 – 30 – 31 mai şi include şi un gulaş secuiesc pentru jucători, iar la final un show erotic în cadrul căruia vor avea loc o serie de trageri la sorţi pentru diverse premii. Numeroşi concurenţi din ţară au confirmat deja participarea şi unii dintre ei au anunţat că vor sta în zonă cinci zile cu cortul.

Dincolo de aventură, premiul cel mare va fi un marker de paintball în valoare de 1.000 de lei, plus alte premii constând în veste, măşti şi altele.
Mai multe articole despre:
competiţie paintball