MENIU

Suporterii Iaşiului trebuie să dea garanţie 7.000 de euro, ca să intre pe stadion la Vaslui

Foto: fotoionut.blogspot.com

Din cauza incidentelor de anul trecut, când ieşenii au dat foc stadionului, oficialii lui FC Vaslui le solicită acum acestora o garanţie de 30.000 lei, pentru a-i lăsa în tribune la meciul de duminică.

Oficialii formaţiei FC Vaslui au solicitat 30.000 de lei fanilor ieşeni, sumă care reprezintă o garanţie pentru eventuale pagube ce ar urma să fie produse de cei care vor să facă deplasarea la meciul cu gruparea antrenată de Cristian Dulca, programat duminic[ seara, de la ora 20.00.

"Sâmbătă dimineaţă am vorbit cu cei de la Vaslui, dar nu ne-au spus nimic despre vreo garanţie materială. În urmă cu puţin timp am fost anunţaţi de către domnul Damian, preşedintele clubului FC Vaslui, că nu vom primi cele 400 de bilete promise decât dacă oferim suma de 30.000 de lei ca garanţie. Banii reprezintă în opinia celor de la Vaslui contravaloarea scaunelor, în cazul în care noi producem stricăciuni la peluză", a declarat şeful galeriei Politehnicii Iaşi, Marius Şrainer, agenţiei NewsIn.

Liderul suporterilor grupării din Copou este de părere că garanţia solicitată de FC Vaslui face parte dintr-o strategie menită să-i împiedice pe fanii Politehnicii să vină la meci: "Nu cred că este normal să procedeze astfel, este o şicanare din partea lor, o încercare de a ne împiedica să facem deplasarea. Chiar şi în aceste condiţii, deşi este foarte greu să strângem banii, nu vom renunţa şi vom face toate eforturile pentru a depune garanţia solicitată. Vom apela la mai mulţi oameni care au încredere în noi şi vom strânge banii pentru a merge la Vaslui să susţinem echipa".

Mai multe articole despre:
FC Vaslui Politehnica Iaşi Cristian Dulca