MENIU

Suporterii FC Timişoara s-au adunat în piaţa din centrul oraşului pentru a sărbători calificarea, în premieră, în preliminariile Ligii Campionilor

Foto: Realitatea TV
FC Timişoara a făcut egal, 0-0, cu Şahtior, câştigătoarea Cupei UEFA, şi va juca barajul pentru calificarea în grupele Champions League.

Bucurie mare miercuri seară, în Timişoara. Suporterii s-au adunat în piaţa din centrul oraşului pentru a sărbători calificarea în premieră, în preliminariile Ligii Campionilor. FC Timişoara a făcut egal, 0-0, cu Şahtior, câştigătoarea Cupei UEFA, şi va juca barajul pentru calificarea în grupele Champions League.

Steagurile au umplut miercuri seară Piaţa Operei din Timişoara. Peste 1.000 de suporteri au dansat de bucurie şi au scandat numele echipei favorite care a obţinut victoria fără să înscrie niciun gol.

Antrenorii ambelor echipe se gândesc deja la ce-i aşteaptă.

"Bucuria e scurtă pentru că aşa e, ca antrenor te bucuri foarte puţin, pentru că urmează un alt joc.", a declarat Sabău.

"Timişoarei îi doresc succes şi sper ca eforturile făcute cu noi să nu fi fost în zadar şi să reuşească o altă calificare.", a afirmat Lucescu.