MENIU

Stufstock 2009 riscă să nu mai aibă loc, din cauza fondurilor insuficiente

Foto: infopensiuni.ro

Festivalul muzical Stufstock, organizat din 2003 la Vama Veche, în timpul sezonului estival, se va desfăşura şi anul acesta doar dacă vor fi adunate suficiente fonduri de la sponsori, a declarat jurnalistul Mircea Toma, unul dintre organizatori.

"Nu pot să confirm că nu va mai avea loc. Dacă se strânge masa critică de sponsori, îl facem. Suntem hotărâţi să-l facem. În acest caz, cu situaţia din acest an, se va numi Best of Stufstock şi va fi doar cu formaţii româneşti. Intenţionăm să-l organizăm, cel mai probabil, la început de august", a precizat Mircea Toma.

La ediţia de anul trecut a festivalului au participat nume cunoscute ale muzicii europene, printre care trupele Apocalyptica din Finlanda şi dEUS (Belgia).  

Festivalul a demarat ca prefaţă la campania "Salvaţi Vama Veche", iniţiată de Asociaţia pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural, care a avut ca scop sensibilizarea autorităţilor şi a opiniei publice asupra pericolului distrugerii din punct de vedere ecologic şi cultural a zonei.

Mai multe articole despre:
festival Vama Veche Mircea Toma