MENIU

Stolojan îi invită pe liberalii fără probleme cu justiţia în PD-L

Foto: gardianul.ro

Prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat joi la Târgovişte, că nu mai este interesat de ceea ce se întâmplă acum în PNL dar a precizat că liberalii fără probleme cu justiţia pot veni oricând în formaţiunea politică pe care o reprezintă, transmite corespondentul NewsIn.

"Vă asigur că PDL este un partid deschis şi că cei din PNL, care nu cred că se împacă foarte mulţi cu modul în care acest partid vede problemele şi este condus, pot veni la noi fără niciun fel de problemă", a subliniat Stolojan

"Nu ştiu ce conducere vor alege. Nu mă mai interesează. Pur şi simplu ei au renunţat la valorile liberale demult", a mai precizat Stolojan răspunzând unei întrebări referitoare la o eventuală reluare a discuţiilor cu PNL în cazul în care conducerea partidului s-ar schimba la congres.

Prim-vicepreşedintele PDL a încheiat acest subiect spunând că, în opinia sa, lucrurile nu merg bine în PNL, ţinând să precizeze că liberalii adevăraţi sunt în Partidul Democrat-Liberal.

"După părerea mea, lucurile nu merg bine în PNL, dar nu vreau să mă bag în treburile lor. Pur şi simplu nu mă mai interesează. Liberalii adevăraţi sunt în PDL şi nu acolo. Pot veni oricând liberali care nu au probleme de dosare penale, de integritate", a încheiat Stolojan.

Declaraţia lui Stolojan a venit după ce Constantin Iancu, fost liberal, a demisionat din funcţia de director al Agenţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare şi din calitatea de membru al PDL.

Constantin Iancu a fost numit şef al Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare din cadrul Ministerului Agriculturii în data de 18 februarie. Propunerea a fost făcută de Consiliului de Administraţie al ANIF şi a fost aprobată, prin act administrativ, de ministrul Ilie Sârbu.