MENIU

Stoichiţă sare la Istvan Kovacs: Nu ne-a dat două penalty-uri! A fost viciere de rezultat!

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, şi-a ieşit din pepeni după eliminarea din Cupa României. El l-a atacat pe arbitrul Istvan Kovacs, căruia îi reproşează că nu a acordat "roş-albaştrilor" două penalty-uri în meciul cu Gloria Bistriţa, pierdut la loviturile de departajare.

"Am avut două penalty-uri neacordate! A fost o viciere clară de rezultat. Sper că aceste faze vor fi analizate de CCA şi că se vor lua măsuri!", a "tunat" Stoichiţă, în conferinţa de presă.

Tehnicianul a subliniat că atacantul bulgar Krum Bibişkov nu va fi sancţionat după ce a fost singurul stelist care a ratat la loviturile de departajare. "N-am cum să pedepsesc un jucător pentru că a ratat o lovitură de pedeapsă. El nu se va despărţi de Steaua din cauza acestei ratări. La antrenamente bate foarte bine şi de aceea l-am ales", a punctat Mihai Stoichiţă.

În schimb, mijlocaşul Mihai Onicaş nu va scăpa nepedepsit pentru gestul nesportiv care a dus la eliminarea sa, în minutul 81 al meciului de la Bistriţa: "Onicaş va fi penalizat. Gestul său a fost o stupiditate de nedescris şi va primi o amendă usturătoare!".

Steaua părăseşte Cupa României după ce a fost învinsă în optimi de Gloria Bistriţa, scor 5-4 (0-0), după loviturile de departajare.