MENIU

Stoichiţă: \"Să dea Domnul să mă înjure suporterii tot timpul şi să câştigăm noi toate meciurile\"

<descriere>

Antrenorul Stelei s-a declarat mulţumit de victoria echipei sale din meciul cu FC Vaslui, scor 2-1. \"Lippi\" i-a felicitat pe jucători şi a vorbit şi despre conflictul cu suporterii Stelei, care l-au luat în vizor şi la acest meci.

\"Am dominat prima repriză, dar am făcut o greşeală şi am luat gol. Vaslui e o echipă foarte bună, o piatră greu de spart şi asta i se datorează şi lui Lăcătuş. Îi felicit pentru acest meci şi îi felicit şi pe jucătorii mei pentru această victorie atât de importantă. Le dau o bere băieţilor, aşa le-am promis dinaintea meciului. Nu am avut emoţii, pe mine m-a depăşit această fază de când sunt în fotbal. Îmi pare rău că publicul nu este în totalitate alături de echipă. Trebuie să înţeleagă că nu eu sau Becali suntem importanţi. Să dea Domnul să mă înjure tot timpul şi să cîştigăm noi toate meciurile. Pe noi nu ne interesează titlul de campioană de toamnă, eu mă gândesc la un alt titlu. Probabil că eram şi campioni de toamnă dacă nu era acea sincopă de la Ploieşti. Îmi pare rău şi pentru Lăcătuş, dar la fel de mult mă bucur pentru echipa mea\", a declarat Mihai Stoichiţă, la finalul meciului.

Steaua s-a impus, duminică, scor 2-1, pe teren propriu, în faţa celor de la FC Vaslui. Golul victoriei, marcat de Szekely în ultimul minut de joc, a pus capăt seriei de opt victorii consecutive reuşite de FC Vaslui de când a fost preluată de ex-stelistul Marius Lăcătuş.

În urma acestui rezultat, Steaua a reuşit să adune 28 de puncte şi să egaleze formaţia vasluiană, având însă un golaveraj superior, 20-11 faţă de 23-17. Pe prima poziţie se situează FC Timişoara, tot cu 28 de puncte, golaveraj 28-11, iar pe doi CFR Cluj, 28 de puncte, golaveraj 20-10.

Mai multe articole despre:
Steaua FC Vaslui suporteri conflict Mihai Stoichiţă