MENIU

Stevie Wonder, Madonna şi Whitney Houston, pe un album de cover-uri dedicat lui Michael Jackson

Foto: www.indianmusictalks.com

Stevie Wonder, Whitney Houston, Madonna, Mariah Carey, Diana Ross şi Robbie Williams vor înregistra cover-uri după melodii ale lui Michael Jackson, pentru un album omagial în memoria regelui muzicii pop, informează cotidianul britanic The Telegraph.

Printre piesele care ar urma să fie incluse pe album se numără "Bad", "Man in the Mirror", "Beat It", "Billie Jean" şi "Thriller", potrivit unor surse din industria muzicală. Ideea acestui album de cover-uri a apărut după ceremonia de omagiere a lui Michael Jackson care a avut loc în Los Angeles, la Staples Center, unde mai multe staruri au urcat pe scenă şi au cântat melodii ale megastarului.

"Ideea a venit de la concertul memorial. Mulţi fani au întrebat dacă versiunile cover după melodiile lui Michael vor fi lansate şi a părut o idee minunată. Unele dintre cele mai mari vedete din lume au arătat că ar fi încântaţi să ia parte la acest proiect pentru a îi aduce omagii regelui muzicii pop. Albumul de cover-uri va fi, cu siguranţă, un succes în lumea întreagă şi ar putea strânge o avere pentru acţiunile caritabile favorite ale lui Michael", au mai spus sursele.

Robbie Williams a anunţat deja că lucrează la o melodie tribut pentru Michael Jackson, care ar urma să fie inclusă pe viitorul său album. Tot Williams va susţine o serie show-uri la începutul anului 2010 pe arena O2 din Londra, pentru a înlocui câteva dintre concertele pe care urma să le susţină Michael Jackson pe scena londoneză.