MENIU

Steven Gerrard a revenit la antrenamentele lui Liverpool

Foto: The Sun

Fotbalistul englez Steven Gerrard, care a fost inculpat pentru agresiune, s-a prezentat miercuri la antrenamentele lui Liverpool, iar tehnicianul Rafael Benitez susține că el nu-și va pierde banderola de căpitan din cauza faptului că a fost implicat într-o bătaie într-un bar, informează AFP.

Gerrard, în vârstă de 28 de ani, a sosit la antrenament la bordul autoturismului său, fiind prima sa ședință de pregătire după incidentul în care a fost implicat într-un bar. Jucătorul a fost arestat de poliție alături de încă cinci bărbați și a fost inculpat și riscă până la cinci ani de închisoare. El se va prezenta la tribunal la 23 ianuarie.

Presa engleză scrie că antrenorul lui Liverpool, Rafael Benitez, l-a sunat marți seară pe Gerrard și i-a spus că are toată susținerea sa și va rămâne în continuare căpitanul lui Liverpool. 

Potrivit regulamentului clubului, Gerrard nu va fi sancționat pentru că a consumat alcool, deoarece era într-o zi liberă. Benitez intenționează să nu-l folosească pe mijlocaș în meciul de sâmbătă cu Preston, din Cupa Angliei.

Mai multe articole despre:
Liverpool Rafael Benitez Steven Gerrard