MENIU

Steaua: Rădoi a primit o ofertă de la Al-Hilal şi şi-a dat acordul de principiu. Becali confirmă transferul

Foto: Prosport

Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a fost ofertat de echipa Al-Hilal, care este antrenată de Cosmin Olăroiu, şi şi-a dat acordul de principiu pentru a evolua la formaţia arabă, a anunţat marţi postul TV Sport.ro.

"Sunt şanse foarte mari să îl luăm pe Rădoi la Al-Hilal. Avem deja acordul de principiu al jucătorului, mai rămâne ca şi cele două cluburi să se înţeleagă asupra sumei de transfer", a declarat antrenorul lui Al-Hilal, Cosmin Olăroiu, citat de Sport.ro.

Potrivit unui alt post, PRO TV, Al-Hilal este dispusă să ofere 6 milioane de euro, plus plata TVA pentru serviciile fundaşului stelist, în timp ce Mirel Rădoi va primi un salariu de 4 milioane de euro, pentru 4 ani.

Fostul antrenor stelist Cosmin Olăroiu declarase în luna decembrie că şi l-ar dori foarte mult pe Mirel Rădoi la Al-Hilal, însă a refuzat să spună dacă îl va oferta sau nu pe jucătorul Stelei.

Becali confirmă transferul lui Rădoi în Arabia Saudită

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a recunoscut discuţiile avansate cu clubul arab pentru transferul căpitanului Stelei.

"Am discutat şi cu Olăroiu şi cu Rădoi, ştiu despre ce e vorba, dar nu pot să declar mai multe până când actele nu vor fi semnate", a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Argăseală: "Miercuri vine oferta de la Al Hilal, noi suntem de acord să plece"

Un alt oficial al Stelei, preşedintele Valeriu Argăseală, a declarat că oferta arabilor a sosit miercuri, iar gruparea din Ghencea nu se opune transferului.

"Aşteptăm oferta de la Al-Hilal. Preţul stabilit de Steaua este cât mai sus, depinde cât oferă arabii. Ştiţi cum sunt negocierile, noi mai cerem, ei mai dau, şi aşa vom ajunge la cifra corectă. Mirel merită cu prisosinţă un transfer pe bani mai mulţi. Mâine (miercuri, n.r.) vom avea oferta de la Al Hilal şi noi suntem de acord ca Mirel să plece", a spus Argăseală la GSPTV.

Mirel Rădoi este căpitanul Stelei. Are 28 de ani, joacă atât fundaş central cât şi mijlocaş defensiv, şi evoluează la gruparea din Ghencea din 2000, când s-a transferat de la Extensiv Craiova. Are în palmares trei titluri de campion cu Steaua. 

Jucătorul Stelei s-a aflat de mult timp în atenţia unor grupări importante din fotbalul european, dar transferul său a picat în cele din urmă, fie din cauza sumelor cerute de finanţatorul stelist Gigi Becali, fie din cauza accidentărilor dese pe care le-a suferit în carieră.

Inter Milano, Portsmouth sau Standard Liege au fost ultimele echipe care s-au arătat interesate de serviciile stelistului.

Mai multe articole despre:
Steaua Mirel Radoi transfer Cosmin Olăroiu Al Hilal