MENIU

Steaua: Pleşan a fost amendat cu 16.000 de euro în urma conflictului cu Sorin Ghionea

Foto: NewsIn

Comisia de Disciplină a LPF a ratificat, miercuri, hotărârea Consiliului Director al clubului Steaua, care prevedea sancţionarea mijlocaşului Mihăiţă Pleşan cu 10% din salariul său în urma incidentului pe care l-a avut cu Sorin Ghionea, după meciul cu Unirea Urziceni, din sezonul trecut.

La finalul meciului cu Unirea Urziceni, din ultima etapă a ediţiei 2008-2009 a Ligii I, mijlocaşul a avut un conflict în vestiar cu Sorin Ghionea, eveniment despre care a aflat patronul Stelei, Gigi Becali. Acesta a decis trimiterea lui Pleşan la Steaua II, dar şi amendarea acestuia cu 10 la sută din salariu, care este cifrat la 160.000 de euro pe sezon.

Pleşan s-a arătat foarte surprins de verdictul dat în defavoarea sa. "Sincer, nu mă aşteptam. Credeam că o să câştig şi nu o să fiu nevoit să plătesc 16.000 de euro. Asta este, eu am fost amendat şi joc la Steaua II, iar Ghionea nu a păţit nimic. O să fac recurs, să văd ce se mai poate face. Ce să mai zic acum? Şi aşa nu mi-am mai primit banii, la 1 septembie se fac trei luni de când n-am mai luat salariul", a spus Pleşan, pentru NewsIn.