MENIU

Steaua - Lăcătuş le cere jucătorilor să-şi schimbe atitudinea pentru a o învinge pe Poli Iaşi

Foto: www.sportm.ro

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, le-a cerut jucătorilor săi să îşi schimbe atitudinea în meciul cu Poli Iaşi, adăugând că aceştia trebuie să practice un joc superior, după "duşurile reci" cu FC Vaslui şi FC Braşov.

"Vreau altă atitudine şi îmi doresc ca cei care vor fi în teren să joace la valoarea lor maximă. Vreau să ne creăm cât mai multe ocazii, să nu oferim şanse de gol adversarului şi să greşim cât mai puţin", a declarat Marius Lăcătuş, vineri, într-o conferinţă de presă.

"Sper într-o reacţie pozitivă a jucătorilor mei după duşurile reci cu Vasluiul şi Braşovul. S-a creat o atmosferă destul de apăsătoare, dar putem trece peste asta. Unii jucători şi-au dat seama că este cazul să iasă din această stare prin care trece echipa. La antrenamente i-am văzut motivaţi şi sper să se vadă asta şi la meci", a adăugat antrenorul Stelei.

Tehnicianul a mai opinat că două victorii cu Poli Iaşi şi FC Argeş, urmate de alte rezultate bune în viitoarele 4-5 etape o pot face pe Steaua să reintre în lupta pentru titlu.

Rugat să comenteze declaraţiile atacantului Andrei Cristea la adresa fostei sale echipe, tehnicianul Stelei a replicat: "Sper ca jucătorii mei să facă în aşa fel încât să nu se vorbească nici de Cristea, nici de Poli Iaşi după acest meci".

Steaua nu îi va putea folosi în meciul de sâmbătă pe Lovin (suspendat) şi pe accidentaţii Pleşan, Andrei Ionescu, Pedriel, Bicfalvi şi Emeghara. În privinţa nigerianului, Lăcătuş a precizat că perioada de absenţă va fi mai lungă decât s-a estimat. "Au intervenit unele probleme medicale şi în această săptămână va face o vizită medicală la Bologna. Faptul că a stat aproape un an poate să-şi pună amprenta asupra evoluţiei lui, dar trebuie să avem răbdare cu el. În momentul în care va fi recuperat, sigur voi apela la serviciile lui", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul Stelei a mărturisit că îşi doreşte ca fundaşul George Ogăraru, împrumutat de la Ajax, să continue şi din vară la formaţia din Ghencea, însă a precizat că acest fapt va depinde de modul în care cluburile se vor înţelege la finalul acestui sezon.

Lăcătuş a vorbit din nou despre relaţia cu suporterii şi şi-a mărturisit speranţa că aceştia vor fi din nou alături de echipă. "Nu e plăcut să joci cu suporteri puţini. Am vorbit cu ei împreună cu un jucător şi am avut o discuţie constructivă. Situaţia depinde şi de jucători, şi de rezultatele lor", a spus antrenorul roş-albaştrilor.

Meciul Steaua-Politehnica Iaşi, din etapa a 20-a a Ligii I, se va juca astăzi, de la ora 20:30.