MENIU

Steaua - Becali spune că echipa care l-a luat pe Pedriel vrea să-l împrumute şi pe Dayro Moreno

Foto: NewsIn

Decarul Stelei din sezonul trecut, Dayro Moreno, a fost ofertat de o echipă din Turcia, Giresunspor, aceeaşi care l-a împrumutat pe bolivianul Pedriel, a anunţat sâmbătă patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali.

"Pentru Dayro Moreno m-au suntat azi din Turcia, de la echipa care l-a luat pe Pedriel. Le-am spus că cer 200.000 de euro pentru 'închiriere' şi un milion dacă îl cumpără", a declarat Gigi Becali, sâmbătă, la Sport.ro, fără a preciza numele echipei, aşa cum a făcut şi atunci când a anunţat împrumutul lui Pedriel.

Dayro Moreno nu s-a prezentat la Steaua la reunirea lotului şi nici după aceea, anunţând prin impresarul său că are mai multe oferte şi îşi caută o altă echipă. De partea cealaltă, Becali a declarat că atacantul columbian va fi amendat şi trimis la echipa a doua, pentru întârziere.

Atacantul bolivian al Stelei, Ricardo Pedriel, se va transfera la formaţia turcă de ligă secundă Giresunspor. Conform presei din Turcia, Giresunspor a ales să îl împrumute pe internaţionalul bolivian după ce negocierile cu Farul pentru Denis Alibec au eşuat, acesta din urmă alegând să semneze cu Internazionale Milano.

Pedriel (22 de ani) a fost achiziţionat de Steaua în urmă cu un an de la formaţia din ţara sa natală, Wilstermann, însă nu a reuşit să se adapteze, fiind folosit de numai patru ori în prima echipă.

Patronul Stelei a mai spus că nu crede că Inter a plătit 800.000 de euro pentru Alibec , ci "vreo 500.000" şi a menţionat că nu regretă că a ratat transferul tânărului constănţean. "Nu îmi pare rău. De ce să dau eu 800.000 pentru un copil de la Farul? Mai bine cresc copiii Stelei. Pentru cei de la Inter ăştia sunt bani de seminţe", a replicat Becali.
Mai multe articole despre:
Dayro Moreno Pedriel