MENIU

Start de bun augur pentru Oţelul în returul Ligii I

Foto: www.otelul-galati.ro

Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-1 (3-1), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I, prima a returului, în care toate golurile au fost înscrise în prima repriză.

Victoria gălăţenilor a fost adusă de golurile înscrise de Gabriel Paraschiv (13, 44) şi L. Iorga (39). Oaspeţii au punctat prin Todea (19).

Minutul 13 a fost unul cu ghinion pentru oaspeţi, Oţelul reuşind să deschidă scorul prin Gabriel Paraschiv. Medieşenii nu au acuzat şocul şi au revenit pe tabelă după doar şase minute, când Cristian Todea a restabilit egalitatea.

Echipa pregătită de Petre Grigoraş a luptat, însă, pentru a începe cu dreptul returul Ligii I, iar Laurenţiu Iorga (39) şi acelaşi Gabriel Paraschiv (44) au marcat cele două goluri care au adus victoria gălăţenilor.

Repriza secundă a reprezentat o cursă continuă a medieşenilor după golul care să-i readucă în joc, însă portarul gazdelor, Stojan Kolev, a fost de fiecare dată la post.

Gălăţenii au reclamat un penalty în minutul 68, la o cădere în careu a lui Paraschiv, însă arbitrul Augustus Constantin a lăsat jocul să continue.

Cum nici gălăţenii nu au reuşit să mai puncteze, meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1, stabilit încă dinaintea pauzei.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş, scor 3-1.