MENIU

Starea lui Michael în momentul morţii: 51 de kilograme, fără păr, cu stomacul plin de medicamente şi corpul ciuruit de injecţii

Foto: dailymail.co.uk

Tabloidul britanic The Sun descrie în ediţia de luni starea fizică dezastruoasă a lui Michael Jackson în momentul morţii sale. Anorexic, cu aproape tot părul căzut şi cu pielea ciuruită de injecţiile cu calmante, megastarul a sfârşit ruinat fizic.

The Sun scrie că Michael era anorexic şi mânca doar o dată pe zi, foarte puţin. La autopsie, doctorii au găsit în stomacul lui numai medicamnte.

Medicii au dezvăluit şi faptul că Michael era aproape chel. El purta perucă, pentru că scalpul său nu mai era acoperit de păr, ci de un puf fin. 

Din cauza multiplelor încercări de resuscitare, megastarului i-au fost rupte mai multe coaste. De asemenea, şi masca de oxigen i-a lăsat urme pe faţă. Jackson avea răni şi vânătăi pe spate şi în genunchi, ceea ce demonstrează că a căzut destul de rău înainte de a muri. 

Faţa şi corpul îi erau acoperite de numeroase cicatrici, rezultatul operaţiilor estetice reuşite sau nereuştie efectuate de-a lungul timpului. 

Experţii şi-au exprimat uimirea în ceea ce priveşte erorile care au fost făcute în timpul operaţiei de salvare a megastarului. Resuscitarea a fost făcută în pat, deşi prima regulă pentru masajul cardiac este aşezarea corpului pe o suprafaţă dură. 

Ca o ironie a sorţii, Michael îşi revenea bine după tratamentul pentru cancer de piele.

Familia lui Michael Jackson are de gând să deschidă o anchetă."Doctorii şi cei din anturajul lui i-au fost alături tot timpul cât s-a autodistrus. Cineva trebuie să plătească pentru asta", susţine familia megastarului.

Se aşteaptă însă rezultate oficiale ale celei de-a doua autopsii, cerută de cei apropiaţi.

Mai multe articole despre:
Michael Jackson autopsie