MENIU

Spune-ne dacă vrei sau nu parlament unicameral!

REALITATEA.NET te întreabă dacă este necesară schimbarea actualei structuri a Parlamentului şi câţi parlamentari crezi că ar trebui să alegem.
FOTO: REALITATEA.NET
REALITATEA.NET te întreabă dacă este necesară schimbarea actualei structuri a Parlamentului şi câţi parlamentari crezi că ar trebui să alegem.
Cu un Parlament unicameral vor fi mai puţini care vor dormi pe spinarea celor mulţi, spune Ancuţa M.
Dorin Enea a declarat la zidul Realităţii: "Îmi pare foarte rău pentru tineretul care s-a sacrificat la 1989
Ion, un pensionar din Bucureşti crede că "Măsura, dacă se aplică, este foarte bună"
Un pensionar din Bucureşti se plânge de actuala guvernare

Te invităm la \"zidul electronic\" REALITATEA.NET pentru a-ţi spune părerea în legătură cu propunerea preşedintelui Traian Băsescu de organizare a unui referendum naţional.

Traian Băsescu propune organizarea unui referendum pentru a consulta populaţia în legătură cu reducerea Parlamentului la o singură cameră, care să aibă maximum 300 de parlamentari.

REALITATEA.NET te întreabă dacă este necesară schimbarea actualei structuri a Parlamentului şi câţi parlamentari crezi că ar trebui să alegem. Trimite-ne argumentele tale! Lasă-ne un mesaj din faţa calculatorului, oriunde te-ai afla în lume.

SEMNEAZĂ PE ZIDUL ELECTRONIC REALITATEA.NET!

Roman Potopea este unul dintre cei care şi-au spus părerea în faţa camerei video, în Piaţa Universităţii. "Este foarte bine că vrem să avem o singură cameră, dar nu este bine că sunt prea mulţi propuşi 300 de parlamentari. Ar fi bine dacă România ar avea doar 100 de parlamentari", a spus Potopea.  

Mitică Anicuţa spune că reducerea Parlamentului la o singură cameră  este \'\'spre binele nostru al tuturor, mai ales pentru tineri. Vor fi mai puţini care vor dormi pe spinarea noastră a celor mulţi\'\'.

Dorin Enea a declarat la zidul Realităţii: "Îmi pare foarte rău pentru tineretul care s-a sacrificat la 1989. Totodată îmi pare rău pentru părinţii noştri care s-au sacrificat şi ei de-a lungul anilor ca generaţia actuală şi cea viitoare să aibă un trai mai bun şi să trăiască mai bine faţa de generaţii care s-au sacrificat de-a lungul anilor".

Marian, un pensionar din Bucureşti, spune că este de acord cu un parlament unicameral, dar că nu este un susţinător al lui Traian Băsescu şi al actualei guvernări. "Ne-am săturat în aceşti cinci ani de ceea ce a făcut Traian Băsescu. Nu a provocat decât intrigi", se plânge pensionarul.

REALITATEA.NET - Spune-ne dacă vrei sau nu Parlament unicameral!

Ion, un alt pensionar din Capitală, crede că "măsura, dacă se aplică, este foarte bună, pentru că de 20 de ani asistam la jaful naţional legiferat de o parte de trântorii din Parlament şi Senat care trăiesc împărăteşte pe spinarea poporului din ce in ce mai sărăcit."

Mai multe articole despre:
null