MENIU

Sprint pe tocuri cui pentru cumpărături de 10.000 de euro. VEZI VIDEO

Foto: Realitatea TV
100 de femei au participat la un sprint pe tocuri cui.

Aţi fi dispuse să alergaţi 100 de metri pentru cumpărături de 10.000 de euro? Atenţie înainte de a spune un "da" răspicat, pentru că nu puteţi participa decât pe tocuri cui!

Regulile de bază ale concursului: să porţi tocuri cui de minim şapte centimetri înălţime şi, evident, să fii înnebunită după shopping. O sută de doamne şi domnişoare s-au aliniat la această cursă, organizată la Berlin de o revistă glossy germană. Şi motivaţia, şi tehnica erau binecunoscute de către competitoare.

"Când alergi pe tocuri cui trebuie să te asiguri că ştii să fugi pe vârfuri. E la fel de important să-ţi păstrezi echilibrul", a declarat o participantă. Din fericire pentru participante, nimeni nu a căzut, iar cursa în sine a fost, de fapt, o victorie detaşată.

Julia, câştigătoarea, a demonstrat că a venit cea mai pregătită la concurs, explicând şi reţeta succesului: "Ai nevoie de încălţăminte potrivită, de preferinţă pantofi închişi în faţă, pentru că alergi pe partea din faţă a piciorului. Trebuie să ai grijă să nu aluneci. Cred că sandalele n-ar fi potrivite pentru aşa ceva".

Numai primele trei locuri au avut parte de premii - mai precis, trei bonuri de cumpărături în valoare de 1.000, 2.000 şi 10.000 de euro. La aşa mare premiu, cine şi-a dorit mai mult cuponul l-a câştigat detaşat.

Mai multe articole despre:
cumpărături competiţie revista alergare tocuri bon cui