MENIU

Specialiştii REALITATEA.NET: Consultaţii la tine acasă, pe Internet

Foto: ronduldesibiu.ro

REALITATEA.NET lansează o idee originală: consultaţii la tine acasă, pe Internet. Am invitat o serie de tineri specialişti din mai multe domenii să acorde consultaţii gratuite celor care le solicită, prin intermediul portalului REALITATEA.NET.

REALITATEA.NET încearcă să vă rezolve problemele, fie că sunt de sănătate, fie că sunt juridice. Şi asta fără să faceţi vreun efort. Am invitat o serie de tineri specialişti din mai multe domenii să acorde consultaţii gratuite celor care le solicită, prin intermediul portalului REALITATEA.NET. Nu trebuie decât să le scrieţi, iar ei vă vor răspunde, în zilele dinainte stabilite.

Iată cine sunt specialiştii REALITATEA.NET:

Mugur Ciumăgeanu este specialistul REALITATEA.NET în psihoterapie.

Mugur Ciumăgeanu este un hibrid psi – în acelaşi timp absolvent de studii medicale (în 1996), de psihologie (în 2002), precum şi psihoterapeut specialist şi formator în psihoterapie cognitiv-comportamentală.

Lucia Luana Sebestyen este specialistul REALITATEA.NET în nutriţie.

Lucia Luana Sebestyen este specialist nutriţionist şi membru al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.
Din anul 2006 lucrează ca medic specialist în Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice la “SOS Medical and Ambulance Emergency Services”, după ce timp de 2 ani a fost medic rezident în cadrul Institutului de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice “N. Păulescu”.

Doctorul Sebastian Pop este specialistul REALITATEA.NET în dermatologie.

Doctorul Sebastian Pop este medic specialist în dermatologie, activând în cadrul propriului cabinet şi membru al Societăţii Internationale de Chirurgie Dermatologică.

Valentina Boboc este specialistul REALITATEA.NET în stomatologie.

Valentina Boboc este medic stomatolog şi profesează în propriul cabinet de medicină dentară din Bucureşti. Aceasta a urmat numeroase cursuri şi seminarii de specializare în estetică dentară, implantologie, endodonţie şi protetică dentară.

Dr. Alexandu Vlase este specialistul REALITATEA.NET în ORL.


Alexandru Vlase este medic specialist chirurg ORL şi asistent universitar la cursurile de practici şi concepte ORL, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi.

Carmen Elena Pop este specialistul REALITATEA.NET în implantologie.

Carmen Pop este medic rezident având specializarea chirurgie dento-alveolară în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, Facultatea de Medicină dentară, Bucureşti.

Mihai Ciocîrlan este specialistul REALITATEA.NET în gastroenterologie şi hepatologie.

Mihai Ciocîrlan este medic specialist în gastroenterologie şi hepatologie în cadrul Institutului de Boli Digestive şi Transplant Hepatic Fundeni din Bucureşti şi Asistent Universitar la Facultatea de Medicină “Carol Davila”. În plus, el este secretarul comisiei de gastroentrologie a Colegiului Medicilor din România.

Cătălin Belinsky este specialistul REALITATEA.NET în sexologie.

Acesta a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti în 2000, după care şi-a început stagiul de intern în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Militar Central pe specializările chirurgie generală şi medicină internă. În anul următor şi-a început formarea ca Urolog în cadrul aceluiaşi spital.


Delia Bota este specialistul REALITATEA.NET în drept.

Delia Bota conduce propriul cabinet de avocatură, aparţinând Baroului din Cluj Napoca. Cabinetul său de avocatura acordă consultanţă în înfiinţări şi dizolvări de Societăţi Comerciale, în probleme de Contracte Comerciale Interne şi Internaţionale, Dreptul de Proprietate Mobiliară şi Imobiliară şi nu în ultimul rând Litigii.

Mihai Stănescu este specialistul REALITATEA.NET în coaching.


Este fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizează servicii exclusive de coaching în România. Are la activ peste 3.000 de ore de executive&business coaching, livrate către clienţi individuali, către grupuri de oameni de afaceri şi echipe de management.

Alin Popescu este specialistul REALITATEA.NET în drept informatic.

Alin Popescu este avocat specializat în drept informatic. A început consultanţa dedicată companiilor cu prezenţa în internet în urmă cu 8 ani, timp în care a lucrat cu majoritatea jucătorilor importanţi din piaţa românească de internet.