MENIU

Spania: Valencia - Sevilla 3-1, în derby-ul etapei 31

Foto: http://www.valenciacf.com
Rezumatul partidei Valencia - Sevilla 3-1

Valencia a obţinut a patra victorie consecutivă în campionatul Spaniei, după ce a învins cu 3-1 FC Sevilla, fără să reuşească însă să o coboare de pe podium. Şi Real Madrid a terminat cu o victorie partida jucată acasă la Recreativo.

Fanii prezenţi la Valencia-Sevilla au avut parte de un specatacol pe cinste. După doar 9 minute, Sevilla a deschis scorul prin Escude, însă cu un minut înainte de pauză, Valencia a egalat. După un fault în careu asupra lui Juan Mata, arbitrul a arătat punctul cu var. David Villa a transformat fără probleme lovitura de la 11 m, iar cele două echipe au intrat la cabine la egalitate, 1-1.

În partea secundă, după un henţ al lui Navarro, Valencia a beneficiat de un al doilea penalty, transformat de Mata. În ultimul minutul, Pablo si-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, scor final 3-1.

Într-un alt meci din Primera Division, Real Madrid a învis pe Recreativo cu 1-0, după ce Marcelo a marcat singurul gol al partidei. Real este pe doi în Spania, la şase puncte în spatele Barcelonei.

Vezi aici rezultatele complete ale etapei a 31-a

Mai multe articole despre:
Spania rezultate Sevilla