MENIU

Spania - Florentino Perez afirmă că Real va mai face două transferuri, iar apoi va vinde 10 jucători

Foto: www.oleole.com

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a declarat, sâmbătă, că echipa pregătită de Manuel Pellegrini mai are nevoie de două achiziţii pentru a-şi definitiva lotul cu care va aborda sezonul viitor şi a precizat că mai mulţi componenţi ai grupării blanco vor părăsi clubul.

"Trebuie să luăm puţin răgaz, pentru că, în mod normal, o echipă are în componenţă în jur de 25 de jucători, iar la noi sunt legitimaţi acum 35 de fotbalişti. Vom fi nevoiţi să ne concentrăm eforturile pentru a-i convinge pe unii jucători să-şi găsească altă echipă. Nu trebuie uitat faptul că anul viitor va avea loc Cupa Mondială şi toţi fotbaliştii îşi doresc să ajungă acolo. Dacă unii nu vor avea şansa să evolueze constant, atunci cred că ar fi mai indicat să plece în altă parte, pentru a avea şanse mai mari să prindă turneul final din 2010", a spus preşedintele grupării madrilene.

Perez s-a referit şi la campania de achiziţii a Realului din această vară, după ce a cheltuit deja aproximativ 215 milioane de euro pentru transferurile lui Kaka, Ronaldo, Benzema şi Albiol: "Dacă vom reuşi să mai aducem doi jucători, cred că va fi suficient. Ribery şi Xabi Alonso? Ambii sunt fotbalişti uriaşi, dar cluburile de care aparţin nu vor să îi cedeze. Cu toate acestea, intenţiile se mai schimbă în lumea fotbalului".

Conform publicaţiilor spaniole, oficialii vicecampioanei din Primera Division intenţionează să renunţe la contingentul olandez alcătuit din Van Nistelrooy, Arjen Robben, Wesley Sneijder, Van der Vaart, Royston Drenthe şi Klaas Huntelaar, dar şi la Mahmadou Diarra, Gabriel Heinze, Michel Salgado şi Jerzy Dudek.