MENIU

Sorin Oprescu: Am ales să trec spitalele din Bucureşti sub controlul primăriei pentru că am găsit popi şi tanchişti directori de spitale

Foto: rtzu.ro

"Am ales să trec spitalele din Bucureşti sub controlul primăriei pentru că am găsit popi şi tanchişti care conduceau spitale, lucru care mi se pare strigător la cer. Înţeleg că rolul unui popă e în capela spitalului nu la conducerea spitalului, dar un tanchist, ce să caute un tanchist?", a declarat Sorin Oprescu.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat în cadrul unei emisiuni că decizia de a trece spitalele din Bucureşti sub administraţia primăriei a fost luată pentru a evita numirile "speciale" de directori în cadrul spitalelor din Capitală.

Primarul Capitalei a confirmat şi faptul că are în proiect să facă trotuare rulante în Bucureşti şi să introducă poliţia călare în parcurile din Capitală.

Sorin Oprescu a vorbit şi despre pieţe.

"Nu suntem în Nigeria în piaţa lui Vanghelie sau în Uzbekistan în piaţa lui Poteraş ca să las lucrurile în anumite zone ale Bucureştiului aşa cum sunt lăsate de alţii în prezent. Toate pieţele din Capitală vor trece printr-un program de reabilitare şi modernizare, chiar dacă unii edili nu sunt de acord", a spus Oprescu.

Primarul Capitalei e hotărât să dea toate firele şi cablurile jos de pe toţi stâlpii din Bucureşti.

"Sunt hotărât ca acolo unde există canalizări să dau toate firele jos, să le ascund sub pământ aşa cum se întâmplă în orice oraş civilizat", a explicat Oprescu.

Mai multe articole despre:
Sorin Oprescu poliţie primar directori