MENIU

Sorin Cârţu: Timişoara a avut noroc chior, nu a contat în primele 65 de minute

Foto: NewsIn

Tehnicianul grupării Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, duminică, după meciul cu FC Timişoara, că adversarii au avut mare noroc pentru că au învins şi susţine că principalii vinovaţi pentru eşec sunt portarul George Stanca şi Alexandru Păcurar.

"După mine, nu există nedreptate mai mare. Timişoara a avut noroc chior, nu a contat în primele 65 de minute. A fost un gol făcut cadou de noi. Nu ştiu dacă se va mai întâlni aşa ceva la noi în campionat. E a doua oară când Timişoara bate cu un gol marcat de adversar. Ce ocazie a avut Timişoara? Noi, la Dinamo, am avut mai multe, dar am luat trei goluri. Ne-am bătut singuri, tot scenariul din seara asta e din filmele cu proşti. Poate o veni Dumnezeu şi pe uliţa noastră să avem şansă şi noroc", a spus Cârţu.

Antrenorul gorjenilor afirmă că portarul Răzvan Stanca şi Alexandru Păcurar sunt principalii responsabili pentru eşecul cu FC Timişoara, primul pentru golul primit, iar al doilea fiindcă a ratat un penalty în minutul 85. "A fost un meci pierdut de portarul nostru. Jocul putea fi relansat din acel penalty, dar Păcurar a ratat, el e mare jucător. Şi-au bătut joc de echipă. Ei vor doar să fie titulari, să audă cum îi ovaţionează lumea înainte de meci. Am fi meritat mai mult decât un rezultat de egalitate, dar unii dintre jucătorii mei cred că sunt încă în cantonamentul din Antalya. Foarte mult ghinion şi multă prostie, iar când cele două se întâlnesc, e clar că totul e negativ. M-am săturat de figuranţi în echipă, unii nu sunt conectaţi la interesul echipei", a mai opinat acesta, anunţând că cei doi jucători nu vor mai face parte din echipă pentru etapa viitoare.

FC Timişoara a câştigat, duminică, în deplasare, scor 1-0, în faţa grupării Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I, şi a obţinut a 12-a victorie din acest campionat, graţie autogolului lui Cardoso.