MENIU

Sophia Loren va juca rolul mamei sale, într-un film biografic

Foto: dailymail.co.uk

Actriţa de origine italiană Sophia Loren, în vârstă de 74 de ani, va juca rolul mamei sale într-un film biografic, care va fi lansat în 2010 de RAI, anunţă revista americană Variety.

Bazat pe memoriile scrise de sora mai mică a actriţei, filmul va avea două părţi şi va prezenta viaţa Sophiei Loren din copilărie, până la afirmarea sa ca actriţă şi sex simbol cu popularitate mondială. Scenariul va urmări şi momentul în care mama actriţei, Romilda Villani, nu a fost lăsată de părinţi să urmeze o carieră în cinematografie.

Numele actriţei care va juca rolul tinerei Sophia Loren nu a fost încă stabilit.

Producătorul filmului este Claudio Saraceni, care a mai lucrat cu regizori de referinţă, precum Federico Fellini şi Giuseppe Tornatore.

Sophia Loren a mai apărut în rolul mamei sale în 1980, în biografia "Sophia Loren: Her Own Story", difuzată de postul american de televiziune NBC.

De-a lungul carierei sale, Loren a jucat în peste 90 de filme, printre care 13 alături de Marcello Mastroianni. În 1962, a câştigat un Oscar pentru rolul din filmul "Two Women", regizat de Vittorio De Sica. Cel mai recent film în care a jucat este "Nine", un musical care va fi lansat în SUA în noiembrie.

Mai multe articole despre:
Sophia Loren rol rai film biografic