MENIU

Sondaj REALITATEA.NET: Sunteţi interesat(ă) de sexul comercial? Cât aţi fi dispus(ă) să plătiţi?

Foto: stanford.edu

Comisia prezidenţială pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice din România propune legalizarea prostituţiei ca posibilă soluţie pentru prevenirea riscurilor legate de practicarea "sexului comercial".

Legalizarea sexului comercial, dar nu şi a intermediarilor de servicii sexuale, ar fi o posibilitate de control a bolilor cu transmitere sexuală, spune Comisia prezidenţială pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice.

S-a propus şi "înfiinţarea de servicii şi centre de specialitate prin intermediul cărora fe­meile care practică sexul comercial să poată beneficia pe lângă ser­viciile de asistenţă medicală, socială şi psihologică şi de prezervative oferite gratuit".

REALITATEA.NET vrea să afle opiniile voastre: sunteţi de acord cu legalizarea prostituţiei, cât aţi fi dispus/dispusă să plătiţi pentru o oră de sex, de câte ori pe an aţi apela la astfel de servicii, credeţi că sexul cu o prostituată cu atestat este mai sigur din punct de vedere medical, cât credeţi că ar trebui să plătească o prostituată din veniturile obţinute astfel către stat?

Legalizarea prostituţiei le-ar putea scăpa de amenzi pe practicantele celei mai vechi meserii din lume. În Bucureşti, prostituatele îşi aşteaptă clienţii la colţul străzii şi plătesc peste jumătate din câştiguri proxeneţilor care le păzesc. Multe prostituate spun că sunt de acord că ar trebui să plăteasă taxe la stat pentru banii câştigaţi.

 

 

 

Mai multe articole despre:
sondaj prostituţie sex comercial legalizare