MENIU

Şoc în Ghencea! Bergodi a fost demis după meciul cu Şeriff Tiraspol!

Foto: NewsIn

Gigi Becali a declarat la finalul partidei dintre Steaua şi Şeriff Tiraspol, 0-0 în primul meci din grupa H a Ligii Europa, că a demis banca tehnică a Stelei, formată din italienii Cristiano Bergodi şi Renzo Rossi. Finanţatorul Stelei a motivat această decizie prin faptul că a fost \"dezonorat\" de Bergodi, la pauza meciului cu moldovenii, când italianul nu i-ar fi dat voie să intre în vestiarul Stelei.

"În viaţa mea nu am fost la pauză la cabine până azi. Nu m-a lăsat Bergodi să le spun ceva. Eu am vrut să-i motivez, să vorbesc cu ei. Jucătorii ştiau că niciodată în viaţa mea nu am fost acolo şi cred că ar fi contat pentru ei", a declarat Gigi Becali la GSPTV.

"N-am avut nimic cu jucătorii. I-am spus lui Renzo Rossi că s-a încheiat...i-am zis că aşa cum au venit la Steaua, acum o să dăm mâna prieteneşte. A fost prea umilitor gestul pe care Bergodi l-a făcut faţă de mine în vestiar. I-am spus să-i transmită lui Bergodi că s-a încheiat colaborarea! Din punctul meu de vedere, Bergodi este concediat! Eu l-am căutat la vestiare să-i transmit, dar nu l-am găsit! Nu cred că mai există cale de împăcare cu un om care m-a dezonorat! Puteam să câştigăm şi cu 5-0 în seara asta, că tot aceeaşi era situaţia. Mâine veţi afla care este noul antrenor al Stelei! Panduru nu a venit ca să-i ia locul lui Bergodi", a continuat Becali, la Sport.ro.

Gigi Becali a vorbit şi despre maniera de joc a formaţiei din Ghencea şi a precizat că nu îşi explică rezultatul cu Şerif: "Andrei Ionescu a dormit pe teren, a plutit. Onicaş a fost mort. Szekely a fost în nota lui, Nicoliţă nu a jucat nici el bine, dar singur nu poţi să faci nimic. Bogdan Stancu a mai mişcat şi el ceva, Surdu a fost cam accidentat. Am jucat după ureche, la mijloc nu am construit nimic. Şerif Tiraspol nu a jucat nimic, sunt prea slabi. Nici dacă îi lăsam cu poarta goală nu dădeau gol. Dacă Dinamo bate, FC Timişoara face egal cu Ajax, CFR bate, eu ce să mai zic? Mi-e ruşine şi mi-e jenă după acest meci". 

Steaua a remizat, joi seară, pe teren propriu, cu moldovenii de la Şerif Tiraspol, scor 0-0, într-o partidă din Grupa H a Ligii Europa, care s-a jucat fără spectatori.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Cristiano Bergodi demis