MENIU

Edilul cu cel mai mare buget din Capitală instigă la REVOLTĂ! DOCUMENT EXCLUSIV: cum cheamă Clotilde Armand oamenii la primărie

Clotilde Armand / Foto: Inquam Photos

Primarul Sectorului 1 instigă oamenii. Realitatea PLUS a intrat în posesia documentului exclusiv care arată cum îi cheamă edilul la ședința Consiliului local să-i tragă la răspundere pe consilierii PSD și PNL care nu vor să îi treacă proiectul cu voucherele anticriză de 1.000 de lei pentru locuitorii sectorului. 

"Aceste investitii sunt deocamdata blocate sistematic de majoritatea PNL si PSD din Consiliul Local. In peste 10 sedinte la rand din ultimele luni, considlierii au respins fara justificare si fara amendamente aceste investitii. Cand, in sfarsit, Consiliul Local va debloca aceste investitii vitale, va asigur ca mai avem suficiente fonduri economisite pentru a le finanta in regim de urgenta. (...)

Pentru a beneficia de acest tichet va invit sa ne sustineti si sa veniti la sedinta de Consiliu Local din data de 25 noiembrie, la ora 10:00, la Primaria Sectorului 1", se arata in documentul semnat de Clotilde Armand.