MENIU

SMARK pregăteşte Best Research Tools 2010 - primul ghid în cercetarea de piaţă destinat comunităţii de marketing

Foto: mspanel.forrester.com

SMARK lansează la sfârşitul lunii noiembrie Best Research Tools 2010, un ghid menit să vină în ajutorul comunităţii profesioniştilor în marketing din România.

Best Research Tools 2010 este un instrument util atât pentru cei care utilizează deja cercetarea de piaţă ca o componentă de bază în definirea strategiei de marketing, cât şi pentru marketerii care se află la început de drum. Ghidul va include o descriere detaliată a principalelor metode pe care companiile de cercetare le pun la dispoziţia marketerilor pentru a răspunde provocărilor anului următor, dar şi o listă completă a companiilor de research şi a serviciilor oferite de acestea.

În plus, pe lângă o serie de articole de specialitate ce tratează cele mai actuale subiecte ale pieţei de cercetare locale, Best Research Tools 2010 oferă marketerilor direcţii concrete asupra relaţiei dintre obiectivele de marketing şi instrumentele de cercetare existente pe piaţa locală, necesare pentru atingerea acestora.

Ghidul Best Research Tools 2010 va fi lansat la finalul lunii noiembrie în cadrul celei de-a doua ediţii a evenimentului SMARK KnowHow Series, dedicată cercetarii de piaţă din România şi celor mai inovative şi eficiente instrumente de cercetare.

Participanţii la evenimentele SMARK din 2010 vor putea intra în posesia ghidului gratuit. În plus, acesta va fi distribuit preferential către o parte din marketerii aflaţi în comunitatea SMARK.

Persoanele care doresc să achiziţioneze ghidul, vor avea posibilitatea să îl cumpere online, accesând SMARK.ro

Companiile de cercetare şi furnizorii de servicii conexe care doresc să fie incluse în ghidul BRT 2010 pot completa, până pe 10 noiembrie 2009 formularul de înscriere listarea fiind gratuită.
Mai multe articole despre:
marketing Smark