MENIU

Site-urile de socializare, acuzate de comportamentul deviant al tinerilor

Foto: courant.com

După jocurile video şi muzica emo, vinovate de comportamentul deviant al tinerilor sunt acum site-urile de socializare. Arhiepiscopul Bisericii Catolice din Anglia a declarat că Facebook sau MySpace îi pot determina pe tineri să se sinucidă.

Twitter este un loc unde oamenii postează tot felul de comentarii. Unii vorbesc despre viaţa lor de zi cu zi, alţii despre lucruri găsite pe web, alţii îşi promovează bunurile sau chiar pe ei. Comunicare este esenţa.

Nu acesta este şi părearea arhiepiscopului Bisericii Catolice din Anglia, Vincent Nichols. Potrivit timesonline.co.uk, arhiepiscopul crede că adolescenţii care socializează pe net sunt în pericol.

Ei caută pe Twitter prietenii efemere în care se pune mai mult accentul pe cantitate decât pe calitate, crede prelatul. Nichols a explicat că trauma provocată de pierderea acestor "relaţii fragile" este un factor determinant în sinuciderile din rândul tinerilor. Arhiepsicopul a amintit că în Marea Britanie câteva zeci de tineri şi-au luat viaţa din cauza site-urilor de socializare.