MENIU

Sinead O'Connor va concerta în premieră în România, pe 11 iunie

Foto: www.smh.com.au

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor, cunoscută pentru hit-ul „Nothing Compares 2 U", va concerta pentru prima oară în România, pe 11 iunie, la Arenele Romane din Capitală.

În vârstă de 42 de ani, O'Connor s-a lansat în 1986 şi a devenit cunoscută în toată lumea trei ani mai târziu, datorită albumului "I Do Not Want What I Haven't Got". La realizarea acestuia, artista a colaborat şi cu celebrul Prince.

După 1990, stilul pop în care poate fi încadrată Sinead O'Connor a căpătat, pe multe piese, influenţe din jazz. În 1992, cântăreaţa a realizat şi un cover foarte apreciat al melodiei "Don't Cry For Me Argentina", inclusă pe albumul "Am I Not Your Girl?". Cel mai recent album al ei, "Big Blue Ball", a fost lansat în 2008. Piesele sale au fost incluse pe coloana sonoră a nu mai puţin de 38 de filme, printre care "Vanilla Sky", "You've Got Mail" şi "The Talented Mr. Ripley".

Biletele la concertul din Bucureşti vor costa 79 de lei, până pe data de 17 aprilie, iar ulterior vor putea fi achiziţionate la preţul de 109 lei, prin intermediul site-ului ticketpoint.ro, la casa Sălii Palatului şi în reţeaua Diverta. În ziua spectacolului, biletele vor costa 129 lei.
Mai multe articole despre:
România concert Prince Sinead O'Connor