MENIU

Simona Halep, faţă în faţă cu Maria Sharapova la US Open. E OFICIAL: data şi ora meciului!

Oficialii de la US Open au anuntat cand va avea loc meciul asteptat de toti fanii tenisului mondial, intre Simona Halep si Maria Sharapova, in chiar prima runda din cadrul ultimului turneu de Mare Slem al anului.

Halep, 2 WTA, o va intalni pe Sharapova, 147 in lume, posesoare de wild-card in SUA, in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 2.00 (ora Romaniei), fiind prima partida a sesiunii de seara, programata pe terenul central Artur Ashe, imediat dupa ceremonia de debut a turneului, informeaza Ziare.com.

La capitolul intalniri directe, Sharapova o conduce pe romanca in mod clar, scor 6-0, iar ultima partida dintre cele doua a avut loc la Singapore, in cadrul Turneului Campioanelor din 2015, cand Maria castiga destul de lejer, scor 6-4, 6-4.

Partida va fi televizata pe canalul TV Eurosport.

Sharapova a invins-o pe Simona Halep in prima finala de Grand Slam a romancei, la Roland Garros 2014, dupa un meci dramatic de 3 seturi.

Rusoaica a revenit in circuit dupa o suspendare pentru dopaj, in urma unui consum de meldonium, insa in acest an a fost mai mult accidentata, neputand participa la mai multe turnee.