MENIU

Silvio Berlusconi dăruia amantelor bijuterii în formă de fluturaş

Foto: albolara.it

Ce legătură poate fi între tatuaje, fluturaşi şi Silvio Berlusconi? Ei bine, o altă presupusă amantă a premierului italian. Ea spune că toate iubitele lui Berlusconi primeau de la el o bijuterie în formă de fluturaş, iar aceasta din urmă îl are şi tatuat.

Ancheta făcută de procuratura din Bari scoate la lumină noutăţi picante privind petrecerile organizate de premierul Silvio Berlusconi.

În atenţia procuratorilor a intrat şi Sabina Began de 35 de ani, o actriţă ce a câştigat notorietate în Italia graţie "prieteniei" cu Silvio Berlusconi, după cum reiese din interceptările procurorilor din Bari.

Actriţa era cea care-i organiza cinele si petrecerile. Ea susţine că a fost organizatoarea cinelor premierului italian cu miliardarul Roman Abramovich sau cu actorul american George Clooney şi tot ea l-a introdus pe antreprenorul Gianpaolo Tarantini în cercul de prieteni ai lui Berlusconi. Tarantini ar fi, potrivit spuselor Sabinei, principalul "furnizor" de prostituate pentru Berlusconi.

Un alt lucru comun al femeilor premierului este că toate ar fi primit cadou de la Berlusconi o bijuterie în formă de fluture, iar Sabina Began şi-a tatuat chiar un fluture, alături de fraza "Bărbatul care mi-a schimbat viaţa, S.B.".

Printre tinerele conduse de Tarantini la Villa Certosa din Sardinia, se numără şi o studentă din Bari, Graziana Capone, de 25 de ani. Aceasta a declarat pentru cotidianul italian “La Repubblica” acum câteva zile că este mândră de prietenia ei cu premierul.

Mai multe articole despre:
Silvio Berlusconi femei prostituate