MENIU

Sicriu de aur pentru Michael Jackson

Foto: theurbandaily.com 6am.ro ecorazzi.com
Foto: theurbandaily.com 6am.ro ecorazzi.com
Foto: theurbandaily.com 6am.ro ecorazzi.com

Michael Jackson va fi înmormântat joi, 3 septembrie, într-un sicriu placat cu aur, conform publicaţiei britanice The Mirror. Fratele starului a declarat că cei trei copii ai săi îi vor lăsa scrisori de adio în sicriu.

Cei trei copii ai regelui muzicii pop, Prince Michael, Paris şi Blanket, de 12, 11 şi respectiv 7 ani, au scris "Tati, te iubim, ne este dor de tine" pe bileţelele care vor fi puse în sicriu.

Preţul sicriului placat cu aur este de 18.000 de lire sterline (aproximativ 20.000 de euro). În sicriu se va găsi binecunoscuta mănuşă albă a starului, iar Michael va fi îmbrăcat cu haine de scenă, o perucă special realizată şi va fi machiat ca pentru concert.

După slujba de înmormântare, care va avea loc la asfinţit, sicriul lui Michael va fi fixat într-un bloc de ciment gros, pentru a evita eventualele atentate. De asemenea, vor f dispuse camere de luat vederi legate cu senzori care activează alarma în cazul în care cineva se apropie de mormânt.

Slujba va dura 45 de minute şi va fi ferită de atenţia presei, participanţi fiind numai rudele apropiate şi câţiva prieteni ai megastarului, precum cântăreaţa Aretha Franklin, care va cânta lângă mormântul acestuia, Diana Ross şi Berry Gordy, fondatorul labelului Motown.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac, provocat de o doză letală dintr-un anestezic puternic - propofol. Ancheta efectuată de poliţie şi-a îndreptat atenţia spre Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson, care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii sale. Acesta este suspectat de omucidere.


Potrivit CNN.com, reprezentanţii Institutului de Medicină Legală din Los Angeles au spus, vineri, într-o declaraţie de presă, că în urma autopsiei s-a constatat că decesul lui Michael Jackson este omucidere şi a inclus o combinaţie de mai multe substanţe.

Trupul neînsufleţit al starului a  fost ţinut într-o morgă a cimitirului de-a lungul celor nouă săptămâni, exceptând ziua ceremoniei memoriale de la Staples Center şi va fi înmormântat pe 3 septembrie, în Holly Terrace Grand Mausoleum din cimitirul Glendale Forest Lawn, la câţiva kilometri de Hollywood, în nordul Los Angelesului. Cimitirul este închis publicului, fiind înconjurat de pereţi înalţi. Intrarea în cimitir se face numai pe baza verificării unui act de identitate.

 

 

Mai multe articole despre:
Michael Jackson înmormântare sicriu