MENIU

Sfaturi pentru reducerea cheltuielilor casei

Foto: selectproperty.com

Cum să cheltuim mai puţin fără a renunţa la nimic? Este întrebarea şi probabil dorinţa multor români, indiferent de vremurile pe care le trăim. Noi vă spunem cum puteţi să vă reduceţi factura de telefon şi internet.

Primul sfat: luaţi un pachet complet televiziune, telefonie şi internet. Factura ar putea scădea în acest caz cu 20%. Pe lângă avantajul preţului, eliminaţi şi birocraţia, pentru că primiţi o singură factură în locul a trei sau patru documente.

Nu trebuie uitate nici promoţiile. De multe ori, în cazul unui pachet complet primiţi bonusuri sau chiar gratuitate pe perioade între trei şi şase luni la unul dintre servicii. În cazul telefoniei, dacă obişnuiţi să vorbiţi mult, alegeţi abonamentele cu minute incluse. Plătiţi astfel o sumă fixă, pe care o cunoaşteţi dinainte.

Dacă vă temeţi că devalorizarea leului ar putea face facturile mai grele, alegeţi abonamente exprimate în moneda naţională. Iar dacă prietenii şi colegii de serviciu sunt în alte reţele, puteţi migra, cu numărul iniţial. Altă metodă de evitare a facturilor piperate este oferită de serviciile de videotelefonie prin internet. În costul abonamentului lunar la internet, puteţi vorbi practic nelimitat cu prietenii sau rudele.

Mai multe articole despre:
internet facturi telefon cheltuieli sfaturi