MENIU

Şeful statului îi ia apărarea Elenei Băsescu, cu privire la implicarea în acţiunile Ministerului Tineretului şi Sportului

Foto: newsbucovina.ro
Băsescu: Pe 1 şi 2 mai fiica mea a fost cu mine, la Neptun

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi că fiica sa, Elena, nu a participat la nicio acţiune a Ministerului Tineretului, în 1 şi 2 mai fiind prezentă doar la concertul "Voltaj", cu care ar avea "o relaţie specială".

"S-a spus că acel eveniment a fost făcut, printre altele, şi pentru promovarea fiicei mele. Vreau să ştiţi că pe 1 şi 2 mai fiica mea a fost cu mine, la Neptun", a spus Traian Băsescu. Şeful statului a adăugat că mezina familiei Băsescu nu a participat la nicio acţiune a MTS, precizând faptul că doar seara s-a dus la concertul trupei Voltaj, cu care are "o legătură personală", filmând în câteva clipuri ale formaţiei.

Posturile de televiziune au difuzat imagini de la evenimentele organizate de MTS cu ocazia Zilei Tineretului în care Elena Băsescu, aflată în campanie electorală, fiind candidat independent la PE, era alături de fostul ministru Monica Iacob Ridzi la un concert în Costineşti.

Procurorul general, Laura Kovesi, a cerut joi Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru începerea urmăririi penale faţă de Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului şi Sportului fiind acuzat de patru infracţiuni în dosarul "2 mai".