MENIU

Schimbare de strategie la Arsenal: Wenger caută jucători experimentaţi

Foto: www.arsenalpies.tv

După ce în ultimii ani a preferat să mizeze pe jucători cât mai tineri la Arsenal, antrenorul Arsene Wenger, sătul de lipsa de performanţe, a decis să schimbe strategia. Deşi politica sa de a promova tinere talente a dat rezultate la nivelul spectacolului, Wenger nu mai vrea ca "tunarii" să piardă puncte importante din cauza lipsei de experienţă, iar acum ţinteşte jucători care să acopere acest gol.

Schimbarea de poziţie a lui Wenger se datorează impactului evident avut de aducerea la Arsenal a rusului Andrei Arşavin, jucător deja format, de 27 de ani. "Nu mai avem nevoie de jucători fără experienţă. Dacă vom face transferuri, vom aduce fotbalişti experimentaţi. Noi şi Manchester United am înscris aproape la fel de mult, doar că noi am primit mai multe goluri. Defensiva face diferenţa", a spune Wenger.

Arsenal, care în 2004 devenea campioană în Anglia fără a pierde vreun meci, este acum pe locul 4 în Premier League, la 18 puncte distanţă de Manchester United, care în acest week-end şi-ar putea adjudeca matematic al treilea titlu consecutiv.
Mai multe articole despre:
Anglia Arsenal Arsene Wenger