MENIU

Scandal la casa Oanei Zăvoranu, au intervenit jandarmii. Sute de oameni au blocat Calea Dorobanți

UPDATE | Sute de persoane au format astăzi o coadă uriașă pe Șoseaua Dorobanți, din București, în așteptarea intrării în apartamentul Oanei Zăvoranu, pentru a putea lua hainele pe care aceasta le-a donat.

Fiecare persoană a putut lua un singur produs, a informat trimisul realitatea.net.

Mai mulți jandarmi și polițiști au fost prezenți pentru a asigura ordinea publică și fluidizarea traficului. 

Realitatea.net a oferit secvențe video și fotografii în timp real.

 

-------------------------------------------------

Știrea inițială

Oana Zăvoranu a anunţat că îşi donează hainele a căror valoare a estimat-o la sute de mii de euro.

Oana Zăvoranu se pregăteşte să facă o donaţie specială. Ea a anunţat că le invită miercuri după-amiază pe femeile care îşi doresc să poarte din lucrurile ei să-şi aleagă haine de firmă absolut gratuit. Ea a explicat că doar cele care au măsuri XS şi S vor avea cu ce să plece acasă, dar şi doamnelele care poartă 37-38 la picior vor găsi ceva care să li se potrivească.

"Sunt lucruri pe care nu le-am purtat niciodată sau doar de câteva ori. Sunt din colecţii de acum 4-5 ani, dar şi de anul trecut. Sunt în total 1.500 de obiecte. Donaţia va avea loc miercuri, 29 noiembrie, ora 15.00, pe calea Dorobanţilor nr. 112. Acolo este un apartament pe care noi l-am închiriat, pentru că nu mai aveam spaţiu sufient pentru haine. Vrem să facem din carton cu silueta mea. La intrare, doamnele trebuie să treacă prin acel şablon. Ce dau acum este doar 10 la sută din garderoba mea. Cred că mai mult de 40 la sută dintre ele au etichetă", a spus Oana Zăvoranu la Antena 1.

Mai multe articole despre:
haine Oana Zăvoranu donaţii