MENIU

Scandal cu mascaţi în Constanţa, după o descindere la o terasă

Foto: publicradio.org
Scandal la Constanţa, în urma unei descinderi a poliţiei.

Scandal cu mascaţi în Mamaia! Politiştii din Constanţa însoţiţi de luptătorii de la trupele speciale au descins la o terasă, în urma unei reclamaţii. Oamenii legii aveau informaţii că angajaţi ai localului vând turiştilor obiecte contrafăcute. Pentru că nu avea acte care să dovedească provenienţa obiectelor, patronul a făcut un adevărat circ.

În urma unui control de rutină angajaţii primăriei au descoperit la Mamaia bazarul amenajat pe o terasă, unde se comercializau produse de contrabandă. Aşa că au chemat poliţia. De aici a început spectacolul.

Pentru că nu a putut dovedi provenienţa mărfii, patronul localului a acuzat autorităţile locale că nu e lăsat să investească, iar pentru produsele aflate la vânzare a găsit o explicaţie de moment: "Astea sunt ale lui soacră-mea când de duce la baie".

Poliţiştii şi angajaţii de la DIAS au confiscat produsele care aveau mărci celebre dar pentru care nu exista acordul de comercializare. Patronul terasei este un mai vechi cunoscut al poliţiei. În urma cu trei săptămâni, angajaţii primariei au vrut să demoleze terasa ridicată ilegal. Însă, patronul şi angajaţii au făcut şi atunci scandal şi au aruncat în poliţişti cu sticle şi pietre.
Mai multe articole despre:
scandal Constanţa primărie terasă contrafăcut