MENIU

Săptămână de foc pentru Timişoara!

Foto: NewsIn
După ce Uhrin şi Balint au fost daţi afară, greul meciului decisiv al Timişoarei la Braşov a căzut pe umerii interimarului Velcea

Miercuri, oamenii lui Iancu au meci tare la Braşov şi vor sta cu ochii şi pe jocul de la Urziceni, iar joi vor afla ce decizie a luat Tribunalul Sportiv de la Lausanne.

După ce Uhrin şi Balint au fost daţi afară, greul meciului decisiv al Timişoarei la Braşov a căzut pe umerii interimarului Velcea. Timişoara nu a mai primit gol la Braşov din 2003. Pus antrenor pentru 90 de minute, Velcea ştie care sunt problemele echipei.

"O cădere fizică o pot pune pe seama unei dezorganizări şi a unui efort inutil în anumite momente ale jocului. Mă voi gândi să menajez, poate voi adopta sistemul rotaţiei", a declarat Velcea.

"Sperăm să câştigăm la Braşov şi după aceea să depindem de meciul dintre Steaua şi Unirea Urziceni", a spus şi portarul Pantilimon.

Ardelenii nu concep să nu câştige ultimul meci cu selecţionerul Lucescu pe bancă.

"O să fie emoţii, că pleacă Răzvan şi pentru noi o să fie mai greu. Noi vrem să câştigăm, să continuăm, că nu am pierdut niciun meci acasă", a declarat Mihai Roman.
Mai multe articole despre:
Liga I FC Braşov etapa a 34-a FC Timişoara